Slut med saloner

Efter seks gode år med Salonaftner i Pakhus64 har vi besluttet at stoppe med suppe og salonoplæg og i stedet kun afholde ferniseringer og udstillinger i Under64. Salonerne har givet os mange fantastiske oplevelser med en mangfoldighed af kunstnere og kunstneriske projekter, og vi er meget taknemmelige for, at så mange har villet komme og fortælle om deres projekter og interesser, spille musik, læse op, optræde og lære os noget nyt. Nu har vi brug for mere tid til at kunne fordybe os i vore egne værker, og vi fokuserer derfor vores tid på udstillinger og ferniseringer. Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner,

Pakhus64

Salon64 - tidligere kulturaftener i Pakhus64

Salon 64 er tænkt som et art-hangout, hvor der inviteres til hygge, spisning og mulighed for præsentation af kreative projekter. Salonerne har til formål at fremme det århusianske kulturliv. Her skabes en kulturel platform og et krydsfelt mellem forskellige kunstgenrer, hvor omdrejningspunktet er at oplyse og skabe debat i nye kunstneriske retninger.

Salon 64 er et talerør til erfaringsudveksling. Aftenerne emmer af hygge, mad og kunst, og arrangementet er gratis og åbent for alle.

Ethvert projekt er velkomment, uanset niveau, genre og medie. Alle der har lyst og er interesserede, har mulighed for at bidrage med en præsentation eller et indslag. Tag kontakt til os, hvis du er interesseret i at holde et oplæg!

Vi starter aftenen ud med fernisering klokken 18:30, og i løbet af aftenen vil der blive præsenteret en række forskellige oplæg, hvor der indimellem og efterfølgende vil være masser af tid til snak og hygge. Se hvad der er på programmet næste gang, under fanen 'Næste Salon' ovenfor.

Salon 64 har tidligere budt på musik - både akustisk og elektronisk, en kunstvideo, kortfilm, animationsfilm, performance og foredrag om artvertising, om kunstbyer, tangens muligheder, oplæg ved byrådsmedlemmer, kunstarkiv i Aarhus, artisttalk og meget, meget mere!