VI GLÆDER OS TIL AT PRÆSENTERE SALON64 D. 1/2 2018

FERNISERING KL. 18.30 - SUPPE KL. 19.00 - SALON 64 KL. 20.00

Vi gør opmærksom på, at Salon 64 er en fortsættelse af fernisering for Mindeudstilling for Ina Olsen. Læs mere om udstillingen gennem linket nedenfor.

Lars Svanholm

Lars Svanholm vil primært fortælle om Ina Olsens kunstneriske praksis og hendes rolle i sin egen samtid på kunstscenen. I et citat fra artiklen "Den gode maler", siger Lars om Ina Olsen: "Overordnet oplever man abstraktionen som en hovedbestanddel i Ina Olsens billedverden; men bedst som man begynder at afsøge billedfladen for noget genkendeligt, dukker figurerne ofte op i et underliggende lag. Senere oplever man oven i købet, at figurationen har insisteret på en stadig større rolle ligesom metode og fundament undergår de, for en kunstner, så nødvendige forandringer".

Læs mere om Lars Svanholm her

Louis Jensen

Louis Jensen (1943) er uddannet arkitekt, men har siden 1992 levet som forfatter. Louis vil gæste Pakhus 64 med en oplæsning. LJ har skrevet for børn og voksne og i stort set alle genrer. LJ har en omfattende foredragsvirksomhed, og har undervist børn og voksne i at skrive. LJ har modtaget en lang række legater og priser, bl.a. kunstfondens livsvarige ydelse. Oversat til engelsk, tysk, brasiliansk, tjekkisk, norsk, svensk, spansk, afghansk og belgisk. Seneste udgivelse: På bakken højt oppe et hvidt hus, 2017, Gyldendal. Se i øvrigt Kraks Blå Bog.