Iris Bakker

Første åbningsdato torsdag 4. november. Åbent alle torsdage, fredage og lørdage hele måneden. Finissage og sidste åbningsdato den 27. november.

KUNSTENS VÆRDI FOR X?

Økonomi og penge er på mange måder et tabu i kunstverdenen, hvor det stereotype billede af den passionerede kunstner, der ikke er drevet af andet end en uopsættelig skabertrang stadig hersker, og står i skarp kontrast til de gallerister og kunstsamlere der tjener styrtende i en branche der omsætter for mere end 300 milliarder om året på globalt plan.

Det betyder at det er svært for kunstnere at prissætte og leve af deres kunst, og at der i Danmark er en lang tradition for at støtte kunstbranchen, der kun har gjort systemet mere uigennemskueligt og uforståeligt for brugerne.

 

Fra d. 4. november til d. 27. november vil der hver weekend (torsdag-lørdag) være kunstevents i udstillingsstedet Under64.

 

Der er et link til facebook eventet her.

 

PROGRAM


Uge 44
Torsdag (14-17) - Åbning af udstilling + indsamling startes + kunstspillet
Fredag (14-17) - Kunstspillet
Lørdag (12-15) - Samtale salon nr. 1

 

Uge 45
Torsdag (14-17) - Kunstspillet
Fredag (14-17) - Kunstspillet
Lørdag (12-15) - Samtale salon nr. 2

 

Uge 46
Torsdag (14-17) - Kunstspillet
Fredag (14-17) - Kunstspillet
Lørdag (12-15) - Samtale salon nr. 3

 

Uge 47
Torsdag (14-17) - Kunstspillet
Fredag (14-17) - Kunstspillet
Lørdag (12-16) - Finissage, udstilling og kunstspillet kl 13 og kl 15.

 

Arrangementet handler om at debattere og reflektere over kunstens værdi – både emotionelt og økonomisk. Det skal handle om hvordan branchen er skruet sammen, og derved skabe en forståelse for hvorfor kunst koster penge og åbne en diskussion op om det er den rette pris.

 

HVAD KAN JEG OPLEVE?
Kom og deltag i et interaktivt kunstspil, hvor du får lov til at opleve den kunstneriske verden på egen krop. Her kan man blandt andet blive tildelt en rolle som kunstner eller kunstsamler – hvor det gælder om at blive den rigeste. Derudover er der ægte kunstpræmier på spil til vinderen – så kom og vær med!

 

LAD OS TALE OM PENGE!
Et andet centralt element i dette event, er en række samtalesaloner, hvor et udvalgt panel fra kunstbranchen, herunder kunstnere, kunsthistorikere, kritikere, gallerister mm., vil blive inviteret til at tale om økonomien som benspænd, men også som drivkraft i kunsten.

 

OPLEV IRIS BAKKERS ANDEN SOLO UDSTILLING

Samtidig med de andre spændende arrangementer, vil du kunne opleve Iris Bakkers anden solo udstilling, der indeholder et udvalg af hendes værker tilsat et kritisk element i form af uddybende prisskilte.