fem + fünf = 20

FERNISERING TORSDAG DEN 2. NOVEMBER 2017 KLOKKEN 18.30

På novembers udstilling i Under64 præsenteres værker af berlinske kunstnere i samarbejde med den østjyske kunstnergruppe PLAN C. Kunstnerne har arbejdet med parafraser på hinandens værker, to og to på tværs af nationalitet. Resultatet er en udstilling der spænder over så forskellige genrer som skulptur, maleri, tegning, broderi og konceptuelt.

Kan man med en afstand på over 500 km forholde sig til at lave en parafrase på en anden kunstners værk? Kan en skulptur parafrasere over et maleri - og omvendt? Hvad sker der når man på denne måde bevæger sig over i en anden kunstners værk, og ud af sin egen comfortzone? Dette har været udfordringen for de fem tyske og fem danske kunstnere. Resultatet af regnestykket kan ses i Under64 i november/december. Udstillingen har tidligere på året været vist i mp43 - Projektraum für das Periphere, Berlin.

De deltagende kunstnere er: Carola Rümper, Helga Bønsvig, Linda Baum, Lisa Pakschies, Lone Penstoft, Kristine Wedgwood-Ben, Mariane Lyngsø, Pia Möller-Light, Søren Romby, Wilfried Habrich, Ulrike Doßmann.

 

Udstillingen kan ses fra 2. november til og med den16. december 2017, og er åben torsdage og fredage fra 14-17, lørdage fra 12-15, samt efter aftale.